Sijainti ja yhteydet

Petsukantähti sijaitsee rauhaisella alueella, mutta lähellä kaikkia palveluja.

hiihtomaisemia Levillä tunturin kupeella

Levi talvisin

Levin hiihtokausi on pitkä, alkaen lokakuusta ja päättyen toukokuuhun. Rinteissä on mistä valita, reilu 40 kpl ympäri Levitunturia, aloittelijoille helpoista, vaativampaan laskuun MC-kisarinne. Hiihtolatuja on reilu 200 km ja kelkkareittejä n. 900 km. 

Rentoutua voi kylpylässä, keilaillen tai vaikkapa avannossa uiden. Poroja, huskeja, hevosia ja muita eläimiä pääsee tapaamaan useissa elämyspuistoissa, ja toki myös vaikka ajelulle. Jännitystä ja vauhdikkaita strategiapelejä tarjoaa maaginen ArcandiaLisää aktiviteetteja löydät levi.fi-sivuilta.

Kesäinen Levi

Yötön yö ja golf, varmasti kokemisen arvoinen! Levin täyspitkä golfkenttä sijaitsee aivan tunturin juurella. Muista käydä tutustumassa taukotiloihin, ne ovat ainutlaatuisia. 

Levillä on runsaasti myös  muita aktiviteetteja kesäaikaan. Levin eturinnettä pääset huristelemaan alas joko kelkkarataa tai pyöräreittejä pitkin. Activity Parkissa on yksi Euroopan suurimmista kiipeilyradoista, josta löytyy monentasoisia reittejä, myös perheen pienemmille. Activity Parkista löytyy minigolf, frisbee golf, trampoliineja, skate/skuuttirampit, liikennepuisto ja tenniskentät. Lisää aktiviteetteja löydät levi.fi-sivuilta.

Levin golfkentän maisemaa tunturin kupeessa